Mail en win!

Mail en win! Onderhoudsset van S100

Onderhoud hoort bij motorrijden, dus de motor wordt regelmatig nagekeken en gewassen. Maar hoe zit dat met de motorkleding? Die krijgt doorgaans een stuk minder aandacht.
Even met een vochtige doek de dode vliegen wegvegen en weer gaan. Jammer, want textielpakken gaan een stuk langer mee als ze wat meer liefde en aandacht krijgen.

En daarvoor heeft S100 een heel gamma aan handige spullen voor in huis. Zo is het Functioneel Wasmiddel ideaal om je pak in de wasmachine uit te wassen. Het wasmiddel zorgt ervoor dat de ventilerende werking van waterafstotend textiel hersteld wordt. De Impregneerspray van S100 kan gebruikt worden om het pak water- en vuilafstotend te maken en met de Ritsonderhoud blijft de ritssluiting perfect functioneren.

Verdient jouw pak ook wel wat aandacht? Dan heb je geluk, want wij mogen drie setjes textielonderhoud weggeven. Wat je moet doen om hier kans op te maken? Heel simpel: stuur vóór 7 mei een mail met je naam, adresgegevens én bandenmaat (o.v.v. S100 Kledingonderhoud) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij een winnaar.

Onderstaand de winnaar van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 5-2018 met als inzet kaartjes voor het World Superbike in Assen: Johan Lemmens, Marjolein van Randeraad, Linda Elskamp, Barend Kuijkhoven en Rik Matthijsen.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.