plus

Mail en win! Suzuki-Circuittraining

Rijden op het circuit, dat moet je leren. Bijvoorbeeld tijdens de Suzuki-Circuittraining, die het motormerk samen met CRExperience en CRT Holland 28 mei organiseert op het TT-circuit Assen.

De leerzame dag is bedoeld voor iedereen die wel eens met zijn motor het circuit op wil én daar ook nog iets van wil opsteken. Of je nou een naked, supersport of allroad hebt, iedere Suzuki-rijder is welkom. Tijdens de dag hebben deelnemers keuze uit twee verschillende programma’s. De CRExperience combitraining richt zich vooral op de verschillende aspecten van het motorrijden. Bij de CRT-training ligt de focus op het (beter) leren rijden op het circuit. Bij beide wisselen theorie- en praktijksessies elkaar af. Daarnaast is het mogelijk om in de pitbox van HK Suspension de vering te laten controleren en af te laten stellen.

Lijkt dit je wat? Dan heb je geluk, want wij mogen van Suzuki een plekje bij de CRT-training ter waarde van € 215,00 verloten. Wat je moet doen om hier kans op te maken? Heel simpel: stuur vóór 17 mei een mail met je naam, leeftijd, telefoonnummer, de motor waarop je rijdt én je adresgegevens (o.v.v. Suzuki Circuittraining) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij een winnaar.

Onderstaand de winnaar van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 7-2018 met als inzet een set Michelin Power RS banden: Wim Bergervoet uit Steenderen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Mobiel onderdak voor motorrijders

Mobiel onderdak voor motorrijders

15 juli, 2024

Vakantie nog op de rol? En kamperen? Dan is de Elixer 2 van MSR is een tent waarbij het helemaal snor zit met de ...

Overig nieuws