Mail en win!

Mail en win een S100 kettingonderhoudset

De aandrijfketting is één van de zwaarst belaste onderdelen van een motor, en daardoor dus ook onderhevig aan flinke slijtage. Goed onderhoud kan de levensduur echter aanzienlijk verlengen, bijvoorbeeld middels de reinigings- en onderhoudsmiddelen van S100. De reiniger combineert een goed kruipvermogen bij het opspuiten met goede hechting tijdens het inwerken. Ook bevat de reiniger speciale additieven voor corrosiebescherming en is zuurvrij. De kettingspray van S100 hecht op zijn beurt tot wel drie keer beter door de toevoeging van verbeterde hechtadditieven. Kortom, alles wat je ketting nodig heeft. Is jouw motor wel toe aan was S100? Dan heb je geluk, want wij mogen drie kettingonderhoud-sets weggeven. Wat je moet doen om hier kans op te maken? Heel simpel: stuur vóór 18 juni een mail met je naam én je adresgegevens (o.v.v. S100 Kettingonderhoud) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij een winnaar.
Onderstaand de winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 9-2018 met als inzet een ticket voor de Suzuki Circuitdag: Bertus Ebbenhorst uit De Meern.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.