Nieuws

Mail en win: Een paar Concorde-motorlaarzen

Goed, comfortabel en bovenal veilig schoeisel mag bij geen enkele motorrijder ontbreken. Met dat in het achterhoofd zijn de Grand Canyon Concorde motorlaarzen ontwikkeld. De CE gecertificeerde laars is gemaakt van hoogwaardig Nubuk leer en voorzien van een anti slipzool en een ademend waterdicht Hipora membraan.

Oftewel: een strakke allround toerlaars gemaakt van hoogwaardige materialen, met een bijzonder aantrekkelijke prijs van 139,00 euro. Maar jij kunt hem nog goedkoper krijgen! Wij mogen van importeur IGM een paar weggeven!

Wil jij deze winnen? Stuur dan voor woensdag 18 juli een e-mail met je naam, schoenmaat én adresgegevens naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v Grand Canyon Concorde). Uit alle inzenders trekken wij een winnaar. Onderstaand de winnaars van de Mail & Win-actie uit Motoplus 11-2018 met als inzet een S100 Kettingonderhoudset: Jurgen Kok uit Groenlo, Machiel Brussé uit Hoofddorp en Gerrie Broek van Rijssen uit Dronten.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.