Nieuws

Maak een zware rit een comfortabele rit met de kracht van lucht!

WILD ASS zadel luchtkussens zorgen voor een comfortabele zit gedurende de hele rit. Met medische zit technologie voor een gelijkmatige drukverdeling en vermindering van vibraties en schokken.

 De nieuwe lijn WILD ASS zadel luchtkussens bieden motorrijders (en passagiers) veelzijdigheid met een kussen oplossing dat op vrijwel elke motorfiets past. Er is keuze uit drie maten en twee product lijnen; de WILD ASS Lite en de WILD ASS Air Gel.

De WILD ASS Lite is gemaakt van lichtgewicht polyurethaan en de WILD ASS Air Gel bestaat uit drie lagen lichtgewicht polyurethaan met daar tussen Gel in elke afzonderlijke luchtkamer voor extra comfort.

De Wild Ass Air Gel kan tevens gebruikt worden zonder dat er lucht in de luchtkamers zit, speciaal voor motorrijders die graag een “dicht bij de motorfiets” gevoel willen ervaren zonder verlies van de extra demping.

 Ontworpen door motorrijders, voor motorrijders. Elke zadel luchtkussen is verstelbaar en bevat medische zit technologie om pijnlijke drukpunten en gevoelloosheid tijdens het rijden te voorkomen.

De zadelkussens zijn voorzien van een ventilatiesysteem dat warmte verminderd en tevens de afvoer van water regelt. Hierdoor voorkomt de WILD ASS transpiratie en het opeenhopen van water op de buddy tijdens regenbuien en blijft het achterwerk ook nog eens mooi droog!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.