Nieuws

Maak een oer-Ténéré van je Yamaha T7

Een Yamaha Ténéré 700 in de schuur staan, maar nog steeds woelige dromen over de legendarische 600-eencilinder van de Japanners? Het Franse Crispy-Club heeft de oplossing met een mooie ombouwkit voor het onvervalste Ténéré-gevoel.

Om de nieuwe 700 de bekende looks van zijn voorganger te geven, zijn trouwens maar verbazingwekkend weinig onderdelen nodig. De Kit Ténéré 700 Heritage 1VJ bestaat in feite slechts uit twee zijpanelen voor de tank, een ombouw voor koplamp en nieuw lamp, een hoger voorspatbord en een adapter om het dashboard te kunnen verplaatsen. De delen worden ongespoten geleverd, dus je kunt ook op die manier nog een persoonlijke touch aan het geheel geven.

Voor die basiskit ben je 2.400 euro kwijt. Wil je de onderdelen toch in kleur – er zijn verschillende designs waar je uit kunt kiezen – dan betaal je 500 euro extra. Wie zijn T7 als twee druppels water op de oer-Ténéré wil laten lijken kan ook een in kleur gespoten set met extra stroomlijndelen bestellen. De prijs stijgt dan wel een serieus stukje naar 3.900 euro. Alle opties zie je hier.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.