Productnieuws

Luchtig jasje van Macna

Wie het is ontgaan dat het decennia oude warmterecord is verpulverd onlangs, heeft waarschijnlijk onder een steen geleefd. En volgens diverse meteorologen gaat dat vaker gebeuren, dergelijke hoge temperaturen. Daar kun je je als motorrijders dan maar het best op voorbereiden, met een doorwaaijas als deze Macna Rewind bijvoorbeeld.

Die is gemaakt van Poly 500 Mesh wat de jas een uitermate luchtig karakter geeft. Schouders en ellenbogen zijn standaard voorzien van CE-protectoren, in het rugpand bevind zich een zak voor een optionele rugprotector. Verder is de Rewind onder meer nog voorzien van een riemlus, korte verbindingsrits en klittenband wijdteverstelling bij de boorden.
Mocht de temperatuur nu helemaal tot tropische hoogte stijgen, dan kun je de Rewind ook nog combineren met de Hybrid (€ 99,95) of Evo (€ 149,95) koelvesten van Macna. Weet je helemaal zeker dat je het hoofd koel houdt!

De Macna Rewind is er in een reguliere uitvoering (zwart en grijs), evenals in een Night Eye-versie (zwart en zwart/wit). De prijs van de in de maten XS tot 3XL verkrijgbare Rewind bedraagt € 159,95, de Night Eye-uitvoering kost tien euro meer.
Info: www.splashdesign.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws