Nieuws

Lithium-ion accu’s

De motorhandel wrijft zich al in de handen voor de start van het volgende seizoen. Op de eerste mooie dag van 2015 komen er dan weer hele volksstammen aan motorrijders die melden dat hun motorfiets het niet doet omdat de accu leeg of stuk is.

Om dat te voorkomen is de aanschaf – en het gebruik!- van een goede accudruppelaar een heel goede investering. Zo’n ding neemt ook als cadeau onder de kerstboom niet te veel ruimte in. Denk aan merken als Cetek en Accumate, niet aan knakendingen van de Action, Aldi of Lidl.

En als het dan toch mis is gegaan met je accu?

Dan hebben we uit een persbericht de kop:

De Aliant YLP: hoog presterende Lithium-ion accu’s

 

Om het gehele programma aan te vullen introduceert Aliant een nieuwe modellen reeks, de YLP-series. Deze reeks komt onder de X-series, om de consument de keuze te geven tussen betaalbare goede lithium-ion accu (YLP) of de beste keuze voor extreme omstandigheden (X-series).

 

De YLP’s hebben andere lithium-ion cellen daardoor zijn ze compacter en lichter, vergeleken met de X-series en zelfs de meest compacte accu’s in zijn klasse!

 

Een 14Ah Aliant (YLP14) met afmetingen 114x69x90 (lxbxh) weegt maar slechts 760 gram en tovert daar een bewonderingswaardige CA waarde van 490A uit. Het YLP gamma bestaat uit 7 varianten en loopt van 5Ah tot 24Ah. De accu’s hebben 2 jaar garantie.

 

De adviesverkoopprijs is vanaf € 116,50 inclusief BTW.

 

Mooi toch?

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.