Nieuws

Like & Win: Shark Drag

De Shark Drak is bij het grote publiek inmiddels wel bekend. Een buitengewoon bruut ogende streetfighter-achtige helm, die klaarblijkelijk nog nooit van het oer-Hollandse gezegde ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ heeft gehoord. Dat geldt al voor de basisuitvoeringen van deze modulaire helm, door de afneembare bril met het demonteerbare kinstuk laat ‘ie zich namelijk in verschillende configuraties dragen, maar zeker voor deze dit jaar geïntroduceerde, in drie kleuren verkrijgbare Sanctus-versie. En mag het nog opvallender? De lens van de bril is ook in verschillende kleuren verkrijgbaar.
De bijzonder smakelijke Shark Drak Sanctus is er in de maten XS t/m XL, de prijs bedraagt € 269,99. En nu het goede nieuws, van Shark-distributeur JH Sports (www.jhsports.nl) mogen wij een exemplaar weggeven. Om daarvoor in aanmerking te komen, gaan we dit keer iets anders te werk: like onze Facebook-pagina (www.facebook.com/motoplusmagazine) en dit bericht. En laat ons in een reactie ook vooral weten waarom juist jij deze helm zou moeten winnen. Uit alle ‘likers’ trekken we een winnaar, die t.z.t. persoonlijk bericht krijgt. De actie loopt tot en met 22 november.

Onderstaand de winnaar van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 20-2017 met als inzet een Leatherman Rev multitool t.w.v. € € 49,95:
– Henk Verwoerd uit Nieuwveen

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

KTM laat het beest groeien

KTM laat het beest groeien

29 november, 2023

KTM’s Super Duke was al bepaald niet schraal bedeeld qua cc’s, maar de 2024-versie groeit ook nog eens een ...

Overig nieuws