Nieuws

Like & Win: Shark Drag

De Shark Drak is bij het grote publiek inmiddels wel bekend. Een buitengewoon bruut ogende streetfighter-achtige helm, die klaarblijkelijk nog nooit van het oer-Hollandse gezegde ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ heeft gehoord. Dat geldt al voor de basisuitvoeringen van deze modulaire helm, door de afneembare bril met het demonteerbare kinstuk laat ‘ie zich namelijk in verschillende configuraties dragen, maar zeker voor deze dit jaar geïntroduceerde, in drie kleuren verkrijgbare Sanctus-versie. En mag het nog opvallender? De lens van de bril is ook in verschillende kleuren verkrijgbaar.
De bijzonder smakelijke Shark Drak Sanctus is er in de maten XS t/m XL, de prijs bedraagt € 269,99. En nu het goede nieuws, van Shark-distributeur JH Sports (www.jhsports.nl) mogen wij een exemplaar weggeven. Om daarvoor in aanmerking te komen, gaan we dit keer iets anders te werk: like onze Facebook-pagina (www.facebook.com/motoplusmagazine) en dit bericht. En laat ons in een reactie ook vooral weten waarom juist jij deze helm zou moeten winnen. Uit alle ‘likers’ trekken we een winnaar, die t.z.t. persoonlijk bericht krijgt. De actie loopt tot en met 22 november.

Onderstaand de winnaar van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 20-2017 met als inzet een Leatherman Rev multitool t.w.v. € € 49,95:
– Henk Verwoerd uit Nieuwveen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.