Nieuws

Lichtgewicht maatwerk van Scorpion

Scorpion heeft onlangs haar nieuwe EXO-1400 Air Carbon gelanceerd. Een nieuwe lichtgewicht toerhelm die volgens het merk het draagcomfort naar een hoger niveau tilt. Dat doet de 1.250 gram wegende helm onder meer met de Kwikwick3-voering die zorgt voor een goede vochtregulering.

Daarnaast is de EXO-1400 voorzien van het Airfit-systeem waardoor de wangstukken met lucht te vullen zijn voor een perfecte pasvorm. De Scorpion EXO-1400 Air Carbon wordt tevens standaard geleverd met twee vizieren (dark smoke en helder) en een MAX vision Pinlock.

De helm is verder voorbereid op de integratie van een communicatiesysteem en heeft een geïntegreerd en in hoogte verstelbaar zonnevizier. Scorpion biedt de EXO-1400 Air Carbon aan in de maten XS t/m XXL (drie verschillende buitenschalen), voor een vanafprijs van € 389,90. Kijk voor meer informatie op www.trophymotorsport. nl of www.scorpionsports.eu.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.