Nieuws

Lezerstest: maak zelf kennis met Royal Enfield

Met de nieuwe Interceptor 650 en Continental GT650 lanceerde Royal Enfield afgelopen najaar tijdens de EICMA motorshow een waar charmeoffensief. De beide twins groeiden op geheel eigen wijze uit tot smaakmakers van de show en hielden zich in de eerste testen ook prima staande. Daarnaast zijn beide Indiërs ook nog eens bijzonder aantrekkelijk geprijsd.

Ook jij als MotoPlus-lezer kunt nu kennismaken met deze beide charmeurs en daarnaast met de Himalayan, Bullet en Classic, want op 14 juni aanstaande organiseren we samen met Royal Enfield-distributeur MotoMondo een exclusieve MotoPlus Lezerstest. We hebben plek voor twintig MotoPlus-lezers (10 voor het ochtendprogramma, 10 voor het middagprogramma). Interesse? Stuur dan een mailtje naar mail@motoplus.nl o.v.v. Lezerstest Royal Enfield en vermeld daarin, naast je naam, leeftijd en contactgegevens, je huidige motor en of je voorkeur uitgaat naar het ochtend- of middagprogramma.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.