Nieuws

Lezersreis: Best of Britain (update)

In MotoPlus 12 staat onze Best of Britain-lezersreis aangekondigd, echter abusievelijk met een verkeerde prijs. Deze bedraagt voor een solo-rijder namelijk niet € 685,00, maar slechts € 635,00. Onderstaand nogmaals het volledige bericht, nu met de juiste prijzen.

Hemelsbreed liggen er nog geen vierhonderd kilometer tussen London en Utrecht, maar hoewel Europees georiënteerd vaart Engeland zowel cultureel als landschappelijk een heel eigen koers. De hartelijke bevolking, rijke geschiedenis en bijzondere omgevingen vormen een enerverende mix, die je samen met MotoPlus eigenhandig kunt gaan ervaren. Van woensdag 21 tot en met zondag 25 september aanstaande organiseren we in samenwerking met Ride-on MotorTours namelijk een lezersreis naar Engeland. Een bijzondere met een prachtig programma (onder voorbehoud): op woensdag schepen we in op de nachtboot van Rotterdam naar Hull, waar we op donderdagochtend vroeg aankomen. Vanaf de boot gaat het ’s ochtends eerst richting het National Motorcycle Museum in Birmingham, vanaf daar rijden we door naar Hinckley voor een bezoek aan en rondleiding in de Triumph fabrieken. Vanuit Hinckley gaat het de volgende ochtend richting London, een motortrip naar Engeland is immers niet compleet zonder het Ace Café te hebben aangedaan. Ook brengen we een bezoekje aan Lewis Leathers, ’s werelds oudste motorkledingfabrikant. Halverwege de middag zetten we vervolgens koers naar Scarborough, daar vindt op het illustere circuit van Oliver’s Mount namelijk de Steve Henshaw International Gold Cup plaats. Deze spectaculaire roadrace met aan de start alle toppers van de Isle of Man TT – meer puur dan dit wordt racen niet! – vormt de afsluiting van de trip. Rond half vijf zaterdagmiddag rijden we namelijk weer naar Hull voor de nachtferry naar Rotterdam.

Enthousiast geworden van dit prachtige programma? Geef je dan snel op, want er is slechts plaats voor maximaal twintig deelnemers (aanmeldingen worden behandeld conform het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’). Onderstaand nog beknopt alle ins en outs:
Wat: lezersreis Best of Britain
Datum: woensdag 21 t/m zondag 25 september 2016
Programma: bezoek aan onder meer National Motorcycle Museum te Birmingham, Triumph fabrieken, Ace Café London en roadraces Scarborough
Inclusief: ferry overtochten met diner, ontbijt, hotelovernachtingen, toegangsprijzen
Exclusief: diner rijdagen en brandstof
Prijs*: € 635,00 (€ 585,00 duo)
Aanmelden: www.ride-onmotortours.com/bestofbritain.pdf

*Prijzen gebaseerd op delen vier persoons hut (ferry overtocht) en tweepersoonskamer. Voor eenpersoonskamer/-hut gelden toeslagen

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws