Nieuws

Leuk voor deze winter…

Van Houten Motoren te Marum (Gr.) organiseert op 30 december aanstaande tussen 10.00-16.00 uur een grote SCHUURVONDSTEN-VERKOOP; interessant voor (oldtimer) motorliefhebbers in het algemeen en voor BMW-liefhebbers in het bijzonder.

Er zijn klassieke motoren en onderdelen van diverse merken te vinden. Het aanbod bestaat uit veel BMW onderdelen, van vooroorlogs tot nu. Tevens worden zo’n 50 (bijna) complete motoren van diverse merken aangeboden; van opknapper tot sloper, van oldtimer tot moderner.

Ook te vinden zijn; gereedschappen, reclamemateriaal, kleding, banden, helmen, koffers, een STEIB en Hollandia zijspan, een professioneel espressoapparaat, een BMW microfiche-viewer, heftafels, werkbanken, handschoenen, kuipen en windschermen, frames, koffie, etc.

Particulieren kunnen tijdens de schuurverkoop eigen motor of onderdelen via van Houten Motoren te koop aanbieden. Tegen een kleine commissie wordt het ingebrachte onder toezicht te koop aangeboden. Aanmelden en brengen van te verkopen motoren en/of onderdelen vóór 29 december.

Informatie / aanmelding / contact:
Van Houten Motoren te Marum, 06-53145730 of info@vanhoutenmotoren.nl
Zie voor adresgegevens en actuele informatie de website per 26 december; www.vanhoutenmotoren.nl

 

Kijk voor meer informatie op: http://www.vanhoutenmotoren.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.