Nieuws

Leesvoer: De coureur, Paul van Hooff

Vakantieplannen en nog op zoek naar wat motor-leesvoer? Misschien het nieuwe boek van Paul van Hooff even scoren dan. Na de reisverhalen ‘Man in het Zadel’ en ‘Van hier tot Tokio’ brengt Van Hooff nu zijn eerste roman uit. In ‘De Coureur’ volgen we motorcoureur Vik Hofstede, wiens leven vooral is gericht op het rijden van snelle rondetijden.

Tot zijn professionele carrière hard en onvoorzien ten einde komt. Zoekend naar een nieuw evenwicht krijgt Vik nog een klap te verwerken: zijn vader heeft niet lang meer te leven. Als laatste wens zou hij graag de uiterst zeldzame Vincent Black Shadow in handen krijgen, tot 1969 in bezit van dichter en motorfanaat Jan Hanlo. Natuurlijk begeert hij dit object niet zonder reden…

Samen met zijn nieuwe liefde onderneemt Vik de zoektocht voor zijn vader, die hen onder meer naar Limburg, Friesland en Argentinië brengt. Lukt het hem om de Black Shadow te bemachtigen voordat zijn vader overlijdt? En wat is diens verhaal bij deze legendarische motor? Opnieuw is de coureur verwikkeld in een onverbiddelijke strijd tegen de klok, maar deze keer terug in de tijd.

Het 272 pagina’s tellende ‘De Coureur’, ISBN 978-94-93095-57-1, is vanaf 15 juli verkrijgbaar en gaat € 20,- kosten.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.