Nieuws

KTM RC390Cup Kick-off Night

KTM RC390Cup Kick-off Night

Beste race-fan,
Het is zover: KTM gaat in de Benelux van start met de KTM RC390Cup. Deze klasse geeft vanaf het seizoen 2015 de betaalbare mogelijkheid aan jong en oud om talent te ontwikkelen en te genieten van de wegrace sport met de KTM RC390 op de grote circuits.

Op 21 november 2014 is de KTM RC390Cup Kick-off Night, waarop KTM alle benodigde informatie presenteert. Naast de definitieve lay-out van motor & pak maakt KTMĀ  ook de racekalender, technische details en aanschafprijs bekend. Barry Veneman (bondscoach wegrace) zal de samenwerking tussen de KTM RC390Cup en de KNMV belichten.

KTM is er trots op om Motul, Metzeler, Damen Leathers en Red Bull als eerste partners te mogen noemen. Daardoor is er nog maar beperkt ruimte voor extra partners. Wil jij jouw bedrijfsnaam verbinden aan de RC390Cup? Neem dan snel contact op. Kijk samen met KTM naar de mogelijkheden om jouw logo op de motor en het pak van alle rijders te zetten.

Heb je jezelf al ingeschreven voor deze geweldige klasse of overweeg je een seizoen mee te rijden? Kom dan naar deze informatieve avond. Geef jezelf en je vrienden ter plaatse op voor het aankomende seizoen.
Vanaf 19:00 uur ben je welkom bij Garage Hellfferich, Hooiland 11, 6666 MJ Heteren. Om 19:30 uur begint het informatieve deel van de avond. Na de presentatie beantwoorden Arie Vos (organisator), Barry Veneman (KNMV) en Eldert Mulder (KTM) alle vragen die je nog hebt.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.