Nieuws

KTM eendenjacht

Schiet een eend en win een Arai helm!

De KTM Racer Duck badeend is al bijna een cultfiguur geworden. Overal kom je hem tegen, vooral via KTM’s Facebook pagina zijn er veel mensen die hem “taggen”. In Nederland, in Amerika, op de crossbaan, in Turkije, op de Erzberg, op het circuit, in Australië; Racer Duck komt overal!

Ga snel op jacht want als iemand de KTM RaceDuck nou heel toevallig ergens tegenkomt maakt diegene kans op een hele stoere Oranje Arai helm! Jagers die Racer Duck in het vizier krijgen raden we aan om gelijk de camera te grijpen, want de allerleukste foto levert de winnaar een schitterende Arai motorhelm op.

De KTM Duck Hunt werkt heel eenvoudig: schiet vóór 31 december 2011 de leukste plaat van de KTM Racer Duck, zet hem op het prikbord van de KTM Nederland Facebookpagina (www.facebook.com/KTM.nl) en klaar!

Oké, we geven potentiële jagers wel wat tips mee. Zo zijn de KTM Racer Duck’s momenteel in ruime aantallen aan het broeden bij de KTM dealers. Dus daar is een werkexemplaar te bemachtigen! Daarmee kan je het geluk (heel stiekem) een handje helpen door er zelf voor te zorgen dat je Racer Duck overal ter wereld “tegenkomt” om hem op de foto te zetten. Als Racer Duck tot je standaard Persoonlijke Uitrusting behoort kom je vanzelf de ideale situatie tegen.

 De leukste inzending wint die waanzinnige Arai-helm, dus zorg ervoor dat je Racer Duck op een zo leuk mogelijke locatie of moment op de foto zet, hoe origineler hoe beter! Daarnaast is de jury vast onder de indruk van exotische of onverwachte locaties en situaties,

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...
Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws