Nieuws

KTM Adventure Rally voor maximaal 150 rijders

De KTM Adventure Rally vindt in 2022 van 14 tot en met 17 september plaats rondom de Zuid-Franse stad Quillan. De organisatie jaagt geïnteresseerden bij voorbaat het hoofd op hol door dagelijkse waanzinnige mooie ritten te beloven.

Het evenement is bedoeld voor alle eigenaren van KTM adventure-motoren en Enduro R modellen. Dat zijn er wereldwijd een stuk meer dan de 150 plaatsen die slechts beschikbaar zijn. Iets om terdege rekening mee te houden als je over een ‘oranje hart’ beschikt en dit evenement je aanspreekt.

Na Italië, Bosnië en Griekenland is het nu dus de beurt aan La Douce France. De omgeving van het middeleeuwse Quillan is volgens KTM bezaaid met honderden kilometers offroadroutes en waanzinnige uitzichten. Dagelijks staat er een route van zo’n 180 kilometer op het programma. Een aantal medewerkers van KTM fungeert als gids voor kleine groepjes, maar de Oostenrijkers dagen deelnemers ook uit om zelf te navigeren. Interesse? Kijk hier wat er allemaal en niet is inbegrepen bij de KTM Adventure Rally.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws