Nieuws

Korting in Groningen!

Een van de trouwe standhouders op De Noordelijke Motorbeurs is Horizon Motor Reizen. Het bedrijf bestaat 20 jaar en dat willen ze vieren op de motorbeurs.

Het werkgebied van Horizon Motor Reizen bevindt zich tussen de Noordkaap in Noorwegen en Bonifacio op het eiland Corsica en vrijwel alle west Europese landen die daar tussen zitten.

Alle reizen zijn altijd inclusief ontbijt en diner en ook alle (overzeese) overtochten zijn altijd inclusief. Dit geldt voor zowel de groepsreizen als voor de individueel te boeken reizen; ook berekenen wij nooit administratiekosten, boekingskosten, reserveringskosten en zelfs de toeristenbelasting nemen wij voor onze rekening. Dit schept voor de klant duidelijkheid en deze komt onderweg niet voor onaangename verrassingen te staan.

Horizon Motor Reizen bestaat dit jaar twintig jaar en dat willen zij vieren:

iedere twintigste deelnmer die op de beurs een reis boekt krijgt 20% korting op de geboekte reis (toeslagen uitgezonderd). Dit voordeel kan oplopen tot zelfs € 600,00

Iedereen die op de Noordelijke Motorbeurs bij Horizon Motor Reizen een reis boekt, krijgt van ons het entreegeld terug. Dus én gratis naar de beurs én later in het jaar een mooie vakantie beleven, mooier kan bijna niet.

Horizon Motor Reizen

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.