Nieuws

Korting in Groningen!

Een van de trouwe standhouders op De Noordelijke Motorbeurs is Horizon Motor Reizen. Het bedrijf bestaat 20 jaar en dat willen ze vieren op de motorbeurs.

Het werkgebied van Horizon Motor Reizen bevindt zich tussen de Noordkaap in Noorwegen en Bonifacio op het eiland Corsica en vrijwel alle west Europese landen die daar tussen zitten.

Alle reizen zijn altijd inclusief ontbijt en diner en ook alle (overzeese) overtochten zijn altijd inclusief. Dit geldt voor zowel de groepsreizen als voor de individueel te boeken reizen; ook berekenen wij nooit administratiekosten, boekingskosten, reserveringskosten en zelfs de toeristenbelasting nemen wij voor onze rekening. Dit schept voor de klant duidelijkheid en deze komt onderweg niet voor onaangename verrassingen te staan.

Horizon Motor Reizen bestaat dit jaar twintig jaar en dat willen zij vieren:

iedere twintigste deelnmer die op de beurs een reis boekt krijgt 20% korting op de geboekte reis (toeslagen uitgezonderd). Dit voordeel kan oplopen tot zelfs € 600,00

Iedereen die op de Noordelijke Motorbeurs bij Horizon Motor Reizen een reis boekt, krijgt van ons het entreegeld terug. Dus én gratis naar de beurs én later in het jaar een mooie vakantie beleven, mooier kan bijna niet.

Horizon Motor Reizen

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws