Nieuws

Kom jij bij ons de KTM Adventure’s testen? Meld je snel aan!

Dit jaar won KTM’s 1290 Super Duke GT voor de derde achtereenvolgende keer onze Verkiezing Motor van het Jaar. Een unieke prestatie en een duidelijke onderstreping van het feit dat de Oostenrijkers ook flink aan de weg timmeren als het om wegmotoren gaat.

Bijzonder populair is het Adventure-gamma van KTM en daar kun jij nu op een wel heel bijzondere manier mee kennismaken, want op woensdag 6 juni organiseren we een lezerstest met deze avonturiers. Op een mooie en afwisselende testroute door de Achterhoek maak je kennis met de 1090 Adventure en Adventure R (op straatbanden) en de 1290 Adventure S en de 1290 Adventure R (op straatbanden).

Zin in deze testrit? Stuur dan voor 31 mei 2018 een mail naar mail@motoplus.nl o.v.v. Lezerstest KTM en vermeld daarin, naast je NAW-gegevens, je leeftijd en je huidige motor en laat ook vooral even weten waarom juist jij met de KTM’s op pad zou moeten. Ook belangrijk: we rijden met een ochtend- en middaggroep, laat dus even weten naar welk dagdeel jouw voorkeur uitgaat. We hebben plek voor 18 MotoPlus-lezers, dus reageer snel, want vol is vol.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.