Nieuws

Kleurenfeest bij Kawasaki

Begin 2020 lanceerde Kawasaki de nieuwe Ninja 1000SX, voorheen natuurlijk bekend als Z1000SX. De sportieve toermachine met zijn vier-in-lijn-blok blijft voor modeljaar 2022 ongewijzigd, maar komt er wel in drie nieuwe kleurstellingen.

Metallic diablo black/pearl robotic white, emerald blazed green/metallic diablo black/metallic graphite gray en metallic matte graphene steel gray/metallic diablo black zijn de nieuwe kleuren voor de SX. De optionele Performance, Tourer en Performance Tourer kits zijn ook weer leverbaar. De 2022-versie wordt in december bij de dealer verwacht. Prijzen worden later bekendgemaakt.

Iets eerder staat de Vulcan S in frisse nieuwe kleuren bij de dealer, in oktober al. De cruiser met 649cc-paralleltwin is er straks in de kleuren: metallic flat spark black, candy crimson red, metallic matte graphene steel gray/metallic matte graphite gray. Uiteraard blijft voor de Vulcan S Ergo-fit beschikbaar, waarmee je een zitplek op maat creëert, zie ook MotoPlus 17/2021. De prijzen volgen op een later moment.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws