Nieuws

Kleurenfeest bij Kawasaki

Begin 2020 lanceerde Kawasaki de nieuwe Ninja 1000SX, voorheen natuurlijk bekend als Z1000SX. De sportieve toermachine met zijn vier-in-lijn-blok blijft voor modeljaar 2022 ongewijzigd, maar komt er wel in drie nieuwe kleurstellingen.

Metallic diablo black/pearl robotic white, emerald blazed green/metallic diablo black/metallic graphite gray en metallic matte graphene steel gray/metallic diablo black zijn de nieuwe kleuren voor de SX. De optionele Performance, Tourer en Performance Tourer kits zijn ook weer leverbaar. De 2022-versie wordt in december bij de dealer verwacht. Prijzen worden later bekendgemaakt.

Iets eerder staat de Vulcan S in frisse nieuwe kleuren bij de dealer, in oktober al. De cruiser met 649cc-paralleltwin is er straks in de kleuren: metallic flat spark black, candy crimson red, metallic matte graphene steel gray/metallic matte graphite gray. Uiteraard blijft voor de Vulcan S Ergo-fit beschikbaar, waarmee je een zitplek op maat creëert, zie ook MotoPlus 17/2021. De prijzen volgen op een later moment.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.