Nieuws

Kijktip voor de echte speedfreaks

Tussen alle talentenjachten en praatprogramma’s met telkens weer dezelfde gasten aan tafel op TV, wordt het stilaan wel weer tijd voor een beetje actie. Beseft gelukkig ook de nog relatief nieuwe zender Insight TV (gericht op programma’s met een avontuurlijke inborst), die komende maand start met de nieuwe programmareeks Speed Seekers. Naar eigen zeggen ‘de must-see voor iedereen die van snelheid houdt’.

Speed Seekers heeft niet alleen de vierwielerliefhebbers wat te bieden, ook de motorsportadept komt prima aan zijn trekken. Zo is er onder meer een reeks gewijd aan Moto2-wereldkampioen Franco Morbidelli en mentor Valentino Rossi (Morbidelli Rising) en wordt in ‘FMX Nomads’ de spectaculaire wereld van de freestyle motorcross in beeld gebracht.

De nieuwe programmareeks start vanaf zaterdag 2 maart. KPN-abonnees vinden Insight TV op kanaal 38 (HD) en 692 (UHD). Heb je geen KPN, dan kun je de uitzendingen simpelweg online bekijken (www.insight.tv). Een groot gedeelte van de content is gratis te kijken, een premium abonnement met toegang tot alle programma’s kost € 9,99 (per jaar). Info: www.insight.tv

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.