Nieuws

Kekke Italiaanse stappers

Eleveit is in Nederland misschien een nog niet heel bekende fabrikanten van motorlaarzen en -schoenen, maar timmert behoorlijk aan de weg. Met deze Hybrid bijvoorbeeld, een hippe motorsneaker met een opvallend sluitssysteem.

Niet alleen vanwege de fluorgele kleur van de veters, maar ook door de grote velcro-strip aan de bovenzijde. De bovenzijde van de Hybrid is gemaakt van slijtvast materiaal met een weefstructuur en is op verschillende plekken voorzien van rubber versterkingsmateriaal. De zool is opgebouwd uit twee soorten rubber: wit PU-rubber met een zachtere structuur voor meer bewegingsvrijheid en comfort als je loopt en een harder, zwart gedeelte voor goede grip op de voetsteunen. Uiteraard is er ook aan de veiligheid gedacht en zijn hiel- en teengebied versterkt en heeft ook het schakelgedeelte bovenop de voet een versteviging. De Hybrid is er uitsluitend in het zwart en wel in de maten 36 t/m 48. Prijs: € 169,90. Info: www.motoport.nl

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.