Nieuws

Kawasaki zoekt versterking

Talenten op marketing- en salesgebied opgelet! Kawasaki is naar je op zoek.

Klaar voor een vliegende start van je marketing of sales carrière? Dan heeft Kawasaki als een van de grootste en meest innovatieve motormerken een unieke kans voor je! Kawasaki Benelux zoekt namelijk een marketing medewerker (m/v) en een desk-sales medewerker (m/v) met grenzeloos veel passie en ambitie!

Kawasaki is een van de grootste motormerken ter wereld. Wij durven dingen anders te doen. Kijken altijd of het nog sneller, slimmer of beter kan. We werken met een klein en uiterst gedreven team aan ons succes. Bovenal hebben we plezier in dat wat we doen. We hebben namelijk geen klanten maar fans! We bewerken de Benelux markt vanuit ons Europese hoofdkantoor in Hoofddorp.

Marketing medewerker (m/v)
Marketing: We zoeken een marketing talent dat zich in een aantal jaren wil ontwikkelen tot de top. Als (beginnend) Kawasaki Marketeer heb je benzine in je aderen en wil je motorrijders op elk moment in hun “Customer Journey” in het hart raken. Je barst van de energie en bent een echt ideeënkanon. Plan gemaakt? Jij zorgt ook dat het wordt uitgevoerd, dat deadlines worden gehaald rekening houdend met het beschikbare budget. Want je weet: alleen het resultaat telt. Je bent goed met cijfers en beschikt minimaal over een HBO diploma en/of NIMA A en B. Vanzelfsprekend heb je een motorrijbewijs of wil je dit snel halen.

Desk Sales medewerker (m/v)
Desk Sales is de spil in ons bedrijf. Je hebt dagelijks contact met onze dealers en zorgt voor een vlekkeloze afwikkeling van orders / leveringen. Je bent goed met (computer) systemen en perfect in het nakomen van afspraken. Optimale service aan onze dealers staat bij jou bovenaan je prioriteitenlijst. Je bent accuraat, stressbestendig en houdt

Toe aan een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden?
Stuur dan voor 1 maart 2018 je CV, motivatie en foto naar talent@kawasaki.eu en wie weet nodigen wij je uit voor een eerste speeddate!

Kijk voor meer informatie over onze producten op www.kawasaki.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.