Nieuws

Kawasaki presenteert 2017 kleuren voor de Z1000 Supernaked

Met de Z1000 heeft Kawasaki de balans gevonden tussen agressief design, performance en rijeigenschappen. Voor 2017 is deze  Supernaked nog verder geperfectioneerd en verkrijgbaar in twee  nieuwe kleuren die het Sugomi design nog beter accentueren, namelijk Metallic Spark Black/Golden Blazed Green en Burnt Candy Orange/Flat Ebony. Met name in de laatste kleur is de Z1000 een enorm opvallende verschijning.

Kawasaki zou Kawasaki niet zijn als ze de Z1000 naast de Euro4 aanpassingen niet verder zou perfectioneren. Zo kreeg de Z1000 een nieuw display met versnellingsindicator en zijn de richtingaanwijzers vervangen door wat scherper vormgeven exemplaren. Het achterspatbord kreeg een nieuwe vorm voor een betere bescherming tegen opspattend water. De spiegels werden aangepast en kunnen nu onder een grotere hoek versteld worden.

Verder kreeg de Z1000 een Assist & Slipper Clutch en is de achterrem krachtiger geworden. Naast de instelbare remhendel is nu ook de koppelingshendel vervangen door een instelbaar exemplaar. Tot slot werd het comfort van de achtervering sterk verhoogd dankzij een vernieuwd linksysteem, zonder dat dit ten koste gaat van de handling.

thumbnail_Z1000 2017 OG1

De 2017 Kawasaki Z1000 zal dit najaar bij de dealer staan, de prijs volgt binnenkort.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.