Nieuws

Kawa Z750 voor Valentijn!

Daags voor zijn 35-ste verjaardag mocht Valentijn de Pater uit Hendrik Ido Ambacht uit handen van Madelon Lucas van Kawasaki Motors Europe zijn spiksplinternieuwe Z750 in ontvangst nemen bij MotoPort Rotterdam. Valentijn was één van de 2.245 motorrijders uit Nederland en België die zijn stem uitbracht in deze Motor van het Jaar-verkiezingen en het lot besliste dat hij met deze fraaie naked-bike naar huis mocht gaan!
“Helemaal te gek natuurlijk. Eerst dacht ik nog dat ik voor de gek gehouden werd toen ik gebeld werd door MotoPlus. Ik kon het echt niet geloven. Wat een fantastische machine. En dan ook nog in mijn favoriete kleur oranje. Hij is helemaal af. De Z750 stond ook in mijn persoonlijke top 3, naast de Triumph Street Triple en de Suzuki GSF600. En nu heb ik er dus eentje!”
De nieuwe Kawasaki komt terecht bij een jonge, maar zeer enthousiaste motorrijder. “Ik heb nog geen twee jaar mijn rijbewijs, al heb ik er wel vanaf mijn achttiende over gedroomd. Mijn moeder was er nooit enthousiast over, maar enkele jaren geleden moest het toch maar gebeuren. En sindsdien rij ik eigenlijk elke dag, want ik ga er ook mee naar mijn werk, acht kilometer verderop. En in het weekend soms wat toeren, al is daar met een gezinnetje met twee kleine kinderen niet altijd tijd voor. Ik heb nu een twaalf jaar oude Suzuki Bandit 600, ook een fijne machine. Ik ben er trouwens gisteren nog mee gevallen in de sneeuw (we spraken twee dagen na de winterse Pasen met Valentijn, red). Meer omvallen eigenlijk, maar wel een remhendel kapot en wat krassen. Maar daar red ik me wel mee, want ik ben autoschademonteur van mijn vak. De nieuwe Z750 gaat eerst naar binnen totdat het echt goed weer is en de wegen weer schoon zijn. En dan pas komt de Bandit op Marktplaats te staan. Geweldig dat ik nu zo’n mooie motor heb, echt een droommachine. Je weet niet hoe blij ik ben!”

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws