Nieuws

‘Jubileumeditie MOTORbeurs Utrecht wordt grootste ooit’

De jaarlijkse MOTORbeurs in Utrecht heeft zich in de afgelopen 34 jaar ontwikkeld van een koopjesbeurs tot een echt motorfestijn. Nieuwe motorfietsen, occasions, onderdelen, accessoires, helmen, kleding, reizen, shows, stunts en lifestyle. Als het met motorrijden te maken heeft, dan kom je het tegen in Beurshallen. En voor de 35e editie wordt daar volgens de organisatie nog een schepje bovenop gedaan.

De voorbereidingen voor MOTORbeurs Utrecht 2019 zijn ondertussen al in volle gang. “Ons doel is om met komende editie de verwachtingen te overtreffen”, laat Anne-Marie Vos weten. Zij geldt al jaren als drijvende kracht achter het evenement.

“MOTORbeurs Utrecht is het ideale platform om partijen en motorliefhebbers met elkaar in contact te brengen en zet aan het einde van de winter de motorhandel weer in beweging. Dit heeft een positief effect op de hele motorbranche. MOTORbeurs Utrecht is en blijft voor motorrijders dé start van het motorseizoen. Eén ding is zeker: een bezoek aan MOTORbeurs Utrecht 2019 ga je niet snel vergeten!” aldus Vos. We zijn benieuwd!

De MOTORbeurs 2019 wordt van donderdag 14 tot en met zondag 17 februari gehouden. Alvast een kaartje veilig stellen? Dat kan, want de online voorverkoop is reeds van start gegaan.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.