Nieuws

Isle of Man TT afgelast om Corona

Ook het legendarische motorrace-evenement op het eiland Man ziet zich genoodzaakt alles voor dit jaar af te gelasten vanwege het Corona-virus. Eigenlijk hadden de races op het eiland in de Ierse zee tussen 30 mei en 13 juni plaats moeten hebben. Maar de organisatie liet weten dat alles vanwege de pandemie geannuleerd wordt en dat er ook geen vervangende datum wordt geprikt voor dit jaar.

Het besluit werd genomen door de ministerraad van het eiland Man om de bevolking te beschermen tegen de pandemie. De TT trekt jaarlijks duizenden bezoekers van over de hele wereld naar het kleine eiland. Alle tickets die al bij officiële instanties zijn gekocht, kunnen volgens de organisator worden geretourneerd. Of de Classic TT Races en de Manx Grand Prix, die vanaf 22 augustus worden gehouden, wel doorgang kunnen vinden, is ook nog onduidelijk. Dat ligt aan de wereldwijde ontwikkelingen, aldus de organisatoren.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.