Nieuws

Hyperpro servicecentrum

Naast het servicecentrum in Alphen aan de Rijn start Hyperpro vlakbij haar fabriek en het ontwikkelingsbedrijf in Werkendam een tweede Service Centrum. Het is gebleken dat er veel vraag is bij motorrijders naar een goed advies over de juiste afstelling van de vering voor de motorfiets. Het Hyperpro Service Center speelt daar een belangrijke rol in. Naast het afstellen op de individuele wensen van de motorrijder, geeft het Hyperpro Service Center een advies waar uw motorfiets nog verbeterd kan worden. De motorfietsen die bij Hyperpro binnenrijden zijn niet alleen de sportmotorfietsen, maar vooral ook straatmotorfietsen, zoals onder andere FJR1300, Pan European, SV650, BMW’s etc.
Een goede vering vertaalt zich namelijk naar een kortere remweg, makkelijker bochten rijden, comfortabeler, strakker rijden en een totaal gevoel van vertrouwen met de motorfiets. Gebruik van goede vering zorgt voor meer veiligheid op de motorfiets en is een van de goedkoopste manieren om je motorfiets te optimaliseren!
Met het nieuwe Hyperpro Service Center is er dus ook meer mogelijkheid voor motorrijders uit het zuidelijke deel van Nederland om de vering te laten afstellen en monteren. Het Hyperpro Service Center in Werkendam zal komend voorjaar spetterend geopend worden. Wanneer dat te lang duurt: er kunnen nu al afspraken gemaakt worden. De eerst afsteldag in Werkendam is 1 november. Tijdens deze afsteldag wordt uw motorfiets gratis afgesteld en krijgt u een advies over uw vering. De openingstijden op deze dag zijn van 10.00 uur tot 15.00 uur. Je vindt het nieuwe servicecentrum aan de Vierlinghstraat 10C, 4251 LC Werkendam. Ze zijn telefonisch bereikbaar via 0183-67 88 67. Klik hier voor meer info over Hyperpro vering.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws