Nieuws

Honda verlaagt prijs NC750X

Honda verlaagt de prijs van haar populaire NC750X van € 9.558,- naar € 8.799,-. De DCT-versie gaat van € 10.558,- naar € 9.999,-. Honda hoopt door de prijsverlaging een verkoopstijging van 40% met dit model in Nederland te realiseren.

De NC750X is één van de succesvolle modellen van Honda in Nederland (en in Europa) en ondanks een flinke modelupdate voor 2021 heeft Honda toch besloten om de NC750X in Nederland voor een lagere prijs aan te bieden.

De nieuwe NC750X heeft meer vermogen, een hoger toerenbereik en een aangepaste overbrengingsverhouding van de versnellingsbak. Daarnaast heeft de twin nu ride-by-wire, drie rijmodi en een meer verfijnd werkend en uitgebreid Honda Selectable Torque Control (HSTC). Ook weegt de NC750X 6 kilo minder. Het frame is licht gemodificeerd en het opbergvak in de dummy-tank is nog groter en bruikbaarder geworden. De zithoogte is 30 mm verlaagd en daarnaast kreeg de NC een nieuw windscherm, led-verlichting en een LCD-dashboard besluiten.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.