Nieuws

Honda geeft Honda een sleepje

Een nogal opmerkelijk gevalletje van ‘doorrijden na een ongeval’ ging afgelopen week helemaal viral op internet. De onvrijwillige ster van het Youtube-fragment is de 25-jarige George Cesar Valentin, die zijn Honda Odyssey minivan in een regen van vonken over Freeway 91 in Californië stuurt.

Wat was er precies aan de hand? De automobilist was zo hard achterop een Fireblade geknald dat de bestuurder daarvan van de motor werd geslingerd, terwijl de Fireblade zelf vast onder de auto bleef hangen. Dat weerhield Valentin er niet van om kilometers verder te rijden met de superbike nog vast onder de voorzijde.
Later verklaarde de automobilist dat hij in paniek was doorgereden, waarna hij nog altijd in shocktoestand de afrit McKinley St. pakte en zich voor een cosmeticabedrijf in Corona (geen grap!) niet alleen van motorfiets, maar ook bumper ontdeed. Een kleine tweeëneenhalve kilometer verder verlaat hij vervolgens de auto en vlucht te voet verder.

Daarmee houdt het verhaal overigens nog niet op. Volgens nieuwszender KTLA 5 uit Los Angeles gaf Valentin zijn auto later als gestolen op. Wat hem overigens niet veel opleverde, twee uur later werd hij alsnog gearresteerd. En de rijder van de Fireblade? Die kwam er gelukkig af met enkel wat lichte verwondingen aan zijn schouder!

Check hier de opmerkelijke beelden van de vluchtpoging:

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Draadloos Q12 laden op de motor

Draadloos Q12 laden op de motor

12 juli, 2024

Het stroomdraadje is vaak de zwakke schakel als je een mobiele telefoon als navigatieapparatuur gebruikt. Peak ...

Overig nieuws