Nieuws

Honda DCT-testdag bij MotoPlus

Over Honda’s Dual Clutch Transmission (DCT) is al veel gezegd en geschreven. Er is echter maar één manier om te ontdekken of Honda’s transmissievorm met dubbele koppeling wat voor je is: er zelf mee rijden! En dat kan, want op donderdag 6 juli kunnen acht MotoPlus-lezers een dagje met ons op stap in de Achterhoek om zelf kennis te maken met verschillende DCT-modellen van Honda.

Volledig automatisch schakelen of met de schakelflippers op het stuur; je kunt het allemaal zelf ervaren tijdens onze Honda DCT Testdag op donderdag 6 juli. En ook nog in het zadel van verschillende Honda’s, want er staan die dag verschillende modellen voor je klaar: Africa Twin, Crosstourer, NC750S/X en de X-ADV. Reden genoeg dus om je aan te melden!

We starten die dag om 10.00 uur op onze redactie in Varsseveld en maken van daaruit achter een voorrijder/begeleider aan een mooie toertocht door de Achterhoek in twee groepen van vier rijders. Onderweg is er natuurlijk tijd voor een natje en een droogje en kun je jouw ervaringen delen met je collega-testrijders.

Tijdens de testdag worden er ook foto’s gemaakt voor een testverslag dat op een later moment in MotoPlus zal verschijnen. We verwachten in dat kader van alle deelnemers een beoordeling van de gereden motoren aan de hand van rapportcijfers en een kort commentaar, dat verwerkt wordt in het testverslag.

Heb je er al zin in? Stuur dan een mail naar mail@motoplus.nl o.v.v. Honda DCT Testdag en vermeld daarin je NAW-gegevens, telefoonnummer, geboortedatum en je huidige motor. Vergeet ook niet een scan of een foto van je rijbewijs mee te sturen. Uit alle inzenders selecteren we acht lezers, die op donderdag 6 juli samen met ons de DCT Honda’s mogen testen. Aanmelden kan tot uiterlijk 27 juni 2017.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Exclusief beestje van MV

Exclusief beestje van MV

9 december, 2023

Nu zie je een MV Agusta sowieso al niet op iedere straathoek, maar de kans dat je deze Superveloce Arsham in het ...

Overig nieuws