Nieuws

Hij komt toch!

We vroegen het ons al af of hij zou komen. En hij komt! Nee, niet de Sint, maar de
de Suzuki Inazuma 250

Suzuki introduceert de compleet nieuwe Inazuma 250 ook in Nederland. Een fraai vormgegeven naked bike met een krachtig en zuinig 250 cc, tweecilinder motorblok, een comfortabel rijwielgedeelte en een hoogwaardige afwerking. De Inazuma is een ideale gebruiksvriendelijke motor voor de beginnende motorrijder die geen consessie wil doen op het gebied van styling en kwaliteit.

Het nieuwe vloeistofgekoelde, tweecilinder in-lijn motorblok is uitgerust met een zesversnellingsbak en biedt een goed doseerbaar vermogen, met name in het lage- en middentoerengebied. Ideaal voor stadsverkeer maar ook om te toeren. De 180° krukas is voorzien van een gekoppelde balansas die zorgt voor minimale trillingen en geluidsproductie. Bovendien is het langeslag motorblok in combinatie met het elektronische brandstofinjectiesysteem erg efficiënt en zuinig.

Het motorblok wordt gedragen door een robuust dubbel wiegframe dat zorgt voor een goede handling en perfecte stabiliteit. De telescopische voorvering en de mono-shock achtervering geven het nodige comfort. De Inazuma heeft zowel voor als achter een enkele schijfrem, afgeremd door een krachtige en goed controleerbare éénzuiger remklauw achter en een tweezuiger remklauw voor.

De Inazuma beschikt over een compact maar zeer compleet instrumentenpaneel waarin naast alle standaard indicatoren ook een versnellingsindicator, onderhoudsindicator en een in drie standen instelbare shiftlight zijn verwerkt.

De styling van de Inazuma is geïnspireerd door de Suzuki B-King en GSR modellen. De moderne en agressieve lijnen lopen van de koplamp tot aan de achterpartij en zorgen ervoor dat de Inazuma geen standaard motorfiets is maar een indrukwekkende verschijning!

De Inazuma 250 is vanaf de zomer van 2012 leverbaar. Meer details en de consumentenprijs zullen te zijner tijd bekend worden gemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.suzuki.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.