Nieuws

Het is gewoon confectie

De leeftijd van de gemiddelde motorfiets is vijftien jaar. En dat houdt in dat dealers niet meer alles op voorraad hebben voor die motorfietsen van zo’n 15-20 jaar jong.

De meeste spullen zijn nog wel via het officiele netwerk leverbaar. Maar dan loop je soms tegen het domme feit op dat het onderdeel zo duur is dat het de economische waarde van je tweewqieler overstijgt.

Dat kan zelfs al het geval zijn bij zoiets doms als een spanningsregelaar. Natuurlijk kun je dan naar de sloop gaan, maar wij vonden een alternatief: nieuwe  aftermarket regelaars.

Een spanningregelaar is immers een vrij dom ding dat op alle motorfietsen met een boordspanning van 12V  hetzelfde doet. Ze verschillen in grote lijnen alleen van de  montagegaten op de motor.

De elektronica specialisten van www.Carmo.nl  hebben het makkelijkste antwoord op dat probleem. Ze hebben natuurlijk verschillende types spanningsregelaarse, maar de seriegrote van hun pakket is heel beperkt omdat…. Hun spanningsregelaars sleufgaten voor de montage hebben. Geef wel even op wat voor motor je nu eigenlijk hebt

Slim.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

21 juli, 2024

Suzuki blaast de laatste jaren flink in de bus met talrijke nieuwe modellen en zelfs een compleet nieuw platform ...

Overig nieuws