Nieuws

‘herstrukturering’bij KTM

Naar aanleiding van het vertrek van Edgar Kleinbergen als Managing Director van KTM Nederland, volgt nu de aanstelling van Michel Sebastiani als Managing Director van KTM Nederland.

De strategie wordt gezien als herstrukturering. De huidige National Sales Manager Jeroen Punt zal gaan opereren als Assistant Managing Director. KTM heeft zo haar Nederlandse organisatie weer op volle sterkte.

Michel Sebastiani is al 10 jaar de Managing Director van KTM Sportmotorcycle Belgium NV. Binnen die organisatie was voldoende ruimte om ook de leiding over de fabrieksvestiging in Nederland erbij te nemen. Michel Sebastiani, Managing Director KTM Nederland over de nieuwe structuur: “Ik verheug me erg op het werken met de Nederlandse vestiging. Er zijn veel overeenkomsten tussen het Nederlandse en het Belgische netwerk. Daarbij komt dat de Nederlandse vestiging al een zeer solide structuur heeft, waardoor bijna alle bedrijfsprocessen al vloeiend lopen.“

Jeroen Punt, Assistant Managing Director KTM Nederland: “Dit is een geweldige kans om datgene wat we hier met z’n allen hebben opgebouwd nog verder te laten groeien. Ik ken de organistatie zeer goed door de 7 jaren die ik al bij de KTM familie werkzaam ben en ik kijk uit naar de samenwerking met Michel. Voor mij een unieke kans, waarbij ik me gesteund weet door ons team in Malden en ons professionele dealernetwerk. Zoals altijd, zijn en blijven we: Ready to Race! ”

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.