Nieuws

Harleys kijken

De nieuwe Harley-Davidson-modellen voor 2012 staan in de showrooms van de Authorized Harley-Davidson Dealers in de Benelux.

Het publiek kan ze bewonderen tijdens het jaarlijkse Open House Weekend. In Nederland vindt dit plaats op 10 en 11 september 2011. Harley-Davidson Dealers in de Benelux* pakken tijdens de open dagen extra feestelijk uit met diverse activiteiten en speciale acties.

Het legendarische Amerikaanse motormerk presenteert voor modeljaar 2012 twee bijzondere nieuwe modellen. Zo is daar de Dyna® Switchback, een twee-in-één custom toermotor met verwijderbare harde zadelkoffers en een windscherm. Een motor die gegarandeerd de aandacht trekt op straat en die het publiek nu voor het eerst kan aanraken tijdens het Open House Weekend. Uiteraard is het ook mogelijk een proefrit te maken op dit splinternieuwe model.

Harley-Davidson viert verder een decennium van power cruising met de V-Rod® 10th Anniversary Edition-modellen. Zo is er een speciale Anniversary-editie uitgebracht. Deze power cruiser is de kroon op de fameuze serie V-Rod-modellen, die tien jaar geleden zijn eerste uitvoering kende. Het lakwerk van de carrosserie van deze flitsende motor is uitgevoerd in de kleur Brilliant Silver Pearl. Het frame heeft een bijpassende kleur. Daarnaast zijn het motorblok, de uitlaat en het windscherm uitgerust met extra veel verchroomde en gepolijste vlakken.

Tijdens het weekend presenteren de Benelux Dealers ook de nieuwe Harley-Davidson herfstkledingcollectie. Het Amerikaanse merk dicht met de nieuwe collectie van 2011 de kloof tussen functionaliteit en stijl. De motorkleding is bijzonder praktisch doordat het zich aanpast aan veranderende weersomstandigheden. Hoe warm of koud het ook is, deze kleding biedt motorrijders altijd de juiste bescherming en warmte. Daarnaast ziet de collectie van het Amerikaanse merk er zeer strak en modieus uit.

De Harley-Davidson Dealers nodigen iedereen uit om de nieuwe modellen en collecties te komen bekijken. Meer informatie over het Open House Weekend is te vinden op www.harley-davidson.nl.

* Oude Monnink Motors, Vroomshoop & MotoPort Goes zijn niet geopend op zondag 11 september.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.