Nieuws

Harley hervat productie van elektrische LiveWire

Harley-Davidson heeft de productie van haar elektrische LiveWire hervat. Volgens het bedrijf is duidelijk geworden dat het gevonden laadprobleem een geïsoleerd geval was, aldus H-D tegenover de website TechCrunch.

Direct nadat Harley het probleem gevonden had, werd besloten de productie stil te leggen. Mensen die al een LiveWire in bezit hadden, kregen het advies alleen middels de snellader de accu te laden. Nu duidelijk is dat het probleem tot één motor beperkt is gebleven, zijn die restricties opgeheven.

“Na veel onderzoek hebben we de productie en verkoop van onze LiveWire weer opgevat”, aldus H-D tegenover TechCrunch. “Mensen die al een LiveWire in bezit hadden kunnen deze gewoon blijven gebruiken en laden als voorheen. Door de productie tijdelijk stil te leggen hebben we kunnen constateren dat slechts één motorfiets getroffen was door het niet-standaard probleem. ”

Volgens Harley laat de gang van zaken zien dat de kwaliteitscontrole binnen het bedrijf goed werkt. Wat het probleem precies behelsde, heeft Harley niet bekendgemaakt.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste indruk: Kawasaki Z500 SE

Eerste indruk: Kawasaki Z500 SE

18 maart, 2024

Het Europese middensegment groeit. Niet explosief, maar gestaag en dat is interessant genoeg voor Kawasaki  om voor ...

Overig nieuws