Nieuws

Harley dealers bouwen…

Harley-Davidson dealers strijden in ‘Battle of the Kings’-competitie om de 750 in de markt te zetten…

Authorized Harley-Davidson dealers in de Benelux strijden om de titel ‘The Custom King’ met de best gecustomizede Street 750-motorfiets. In deze ‘Battle of the Kings’-competitie nemen dealers de nieuwe Street 750 onder handen en customizen de motor naar eigen inzicht. Het publiek stemt welke Street 750-motorfiets het best is gecustomized. De Benelux-winnaar mag naar de Europese finale die plaatsvindt tijdens het custom lifestyle evenement ‘Wheels & Waves’ in Biarritz (Frankrijk) van 11 tot en met 14 juni 2015. Hier kroont een ervaren jury één dealer tot de Europese ‘Custom King’.

Customization skills van de Harley-dealers
De nieuwe Street 750 biedt dealers volop mogelijkheden om customization skills te laten zien. Dankzij onder meer de minimalistische bouw van de Street 750 is er veel ruimte voor aanpassingen en extra’s.  Dealers die zich inschreven voor de Battle of the Kings-wedstrijd, kregen van Harley-Davidson de opdracht deze bike te customizen, binnen een aantal beperkingen zoals een gelimiteerd budget. De dealers kregen tot 2 januari 2015 om hun bijzondere one-of-a-kind motorfiets te maken. Uiteindelijk zijn er zeven Belgische inzendingen, vier uit Nederland en één uit Luxemburg. De Nederlandse dealers die meestrijden, zijn: Central Harley-Davidson in Veghel, Motor Saloon in Amersfoort, Dutch Hills Harley-Davidson in Kerkrade en Harley-Davidson Point in Drachten.

“De Street 750 biedt een perfecte basis voor customization.  “Nu we het dealernetwerk betrekken bij customization, verwachten we enkele fantastische voorbeelden te zien van de mogelijkheden van de Street 750. Bij elk van onze dealers werken kundige Harley-techneuten die het waard zijn de titel ‘Custom King’ te dragen. Voor alles rondom customization moet je dan ook echt bij hen zijn. Onze dealers maken al sinds 1903 custom bikes, langer dan welk merk dan ook”.Aldus marketing baas Mike Johnstone

De Street 750 is de meest recente toevoeging aan de ‘Dark Custom’-serie van Harley-Davidson en beschikbaar voor een instapprijs van 8.700 euro, ideaal voor nieuwe Harley-rijders.

Harley-Davidson stelt de Belgische inzendingen van de ‘Battle of the Kings’-competitie tentoon op de Autosalon Brussel, die nog tot 26 januari 2015 duurt. De Nederlandse inzendingen zijn te zien op de MotorBeurs in Utrecht van 26 februari tot en met 1 maart 2015.

Stemmen op een van de custom bikes kan via de Facebook-pagina van Harley-Davidson Benelux. Door te stemmen maakt men kans op verschillende prijzen: de winnaar krijgt gedurende drie maanden een Street-motor tot zijn beschikking (Summer on a Street). Andere prijzen zijn een roadtrip met een Street naar het event ‘Wheels & Waves’ in Biarritz en een lederen Harley-Davidson-jack.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.