Nieuws

Harley-Davidson Amsterdam opent merchandise-shop in centrum van hoofdstad

Harley-Davidson Amsterdam opent merchandise-shop in centrum van hoofdstad

Harley-Davidson Amsterdam opent een merchandise- en lifestyle-shop in het centrum van de hoofdstad, vlak bij het Rembrandtplein. In de shop kunnen liefhebbers terecht voor merchandise als T-shirts, collectibles, gifts, bumperstickers, onderzetters en bekers. De Authorized dealer Harley-Davidson Amsterdam komt daarmee tegemoet aan de vraag naar merchandise van het Amerikaanse motormerk, onder meer onder toeristen.

Tot nu toe konden mensen op zoek naar merchandise van Harley-Davidson in Amsterdam alleen terecht bij het pand van de Authorized dealer zelf, dat zich op bedrijventerrein Sloterdijk bevindt.

Laagdrempelig
“Dat er veel vraag is naar Harley-Davidson-merchandise wisten we al”, zegt Simone Bokma van Harley-Davidson Amsterdam. “Veel Harley-Davidson-rijders uit andere landen komen bij ons langs om een T-shirt van Harley-Davidson Amsterdam te kopen. Maar voor veel toeristen en andere bezoekers van de stad is de locatie buiten de stad moeilijk te vinden.”

Met het openen van een winkel vlakbij het Rembrandtplein biedt de Amsterdamse Harley-Davidson-dealer een laagdrempelig alternatief voor bezoekers van de stad om spontaan binnen te lopen.

Motorfietshuur
Behalve voor merchandise, kunnen geïnteresseerden in de shop ook terecht voor het huren van een Harley-Davidson. De Amsterdamse dealer zorgt dan voor vervoer naar de dealerlocatie.

Op de langere termijn zorgt de shop in het centrum van Amsterdam wellicht ook voor een toename in de verkoop van Harley-Davidson motoren. “Al het personeel in onze merchandise-shop heeft veel verstand van motoren”, aldus Bokma. “Ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een Harley-Davidson is het dus een makkelijke manier om eens binnen te stappen voor meer informatie.”

Locatie
De Harley-Davidson Amsterdam-shop is inmiddels geopend voor publiek en is gevestigd aan de Reguliersbreestraat 41. https://harley-davidson-amsterdam.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.