Nieuws

Hardenberg & Barneveld

Natuurlijk komt al het nieuws voor modeljaar 2012 weer dampend op ons af. Dat is moi en spannend, maar misschien ook eens een reden om terug te kijken.

Er zijn in ons land nog beurzen die niet door en door vercommercialiseerd en vermarket zijn.

Die in Hardenberg op 1 oktober bewijst dat de wereld misschien wel kleiner is geworden, maar dat mensen uit bijvoorbeeld Heemstede de trip naar het verre oosten toch niet aan durven. En de beste koopjes vind je er zo tussen 8 en 9. Tegen het eind van de dag, zeg om een uur of vier doen sommige aanbieders hun handel weg tegen ‘ iedere prijs’ . In sommige gevallen – bij voorbeeld bij mensen uit Heemstede, kan het lokale dialect wat moeilijk vallen. Een eeuwige aanrader. Met prima patatten!

www.motormarkthardenberg.nl

De beurs in Barneveld op 29 oktober  zit al een poosje niet meer in Barneveld, maar in Kootwijkerbroek. Daar zijn motorfietsen en ondrdelen tot 1965 te koop. En het klimmen van de leeftijd van de gemiddelde motorrijder is daar goed waar te nemen. Want wanneer je er iemand van minder dan veertig ziet, dan is die waarschijnlijk met zijn ouders een dagje uit.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws