Agenda

Hans van Wijk Motoren pakt uit met End of Season sale

Hans van Wijk Motoren viert het einde van het seizoen met een spectaculaire “End of Season Sale”! Dit jaar pakken wij nog groter uit.

Het motorseizoen mag dan ten einde lopen, maar bij Hans van Wijk Motoren begint het feest pas echt. We nodigen alle motorliefhebbers uit om deel te nemen aan ons jaarlijkse “End of Season Sale” evenement, waar we een groot assortiment motoren, accessoires en uitrusting aanbieden tegen onweerstaanbare kortingen.
Dit is de perfecte gelegenheid om je passie voor motorrijden te vieren en jezelf te trakteren op enkele geweldige deals!

Wat kun je verwachten tijdens ons “End of Season Sale” evenement?

  • Grote kortingen op motoren: Of je nu op zoek bent naar een gloednieuwe motorfiets of een betrouwbare tweedehands motor, onze showroom staat vol met geweldige aanbiedingen. Profiteer van scherpe prijzen en financieringsmogelijkheden om je droommotor te bemachtigen.
  • Accessoires en uitrusting met heel veel korting: Ontdek een uitgebreide selectie motoraccessoires en uitrusting, waaronder helmen, handschoenen, jassen, laarzen en meer. Alles wat je nodig hebt om veilig en stijlvol de weg op te gaan, is verkrijgbaar met flinke kortingen.
  • Vroege Vogel actie: Ontvang tussen 9:00 – 12:00 uur extra hoge kortingen!
  • Deskundig advies: Ons vriendelijke en ervaren personeel staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. We begrijpen dat elke motorrijder unieke behoeften heeft, en we zijn hier om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte motor en uitrusting.

Mis deze kans niet om te profiteren van ongelooflijke aanbiedingen bij Hans van Wijk Motoren. Of je nu een doorgewinterde rijder bent of net begint met je avontuur op twee wielen, ons “End of Season Sale” evenement heeft voor ieder wat wils. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen het einde van het seizoen te vieren.

Kijk hier voor meer informatie.
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws