Nieuws

H-D Mud Dog Jack

Harley-Davidson biedt een uitgebreide collectie vrijetijdskleding aan, zoals dit casual en ruige Mud Dog Reversible Jacket. Sportief en afgekleed aan een kant, ruig en stoer aan de andere kant. Twee totaal verschillende jacks in één, altijd dus het juiste dessin voor elk moment. Het Mud Dog Reversible Jacket is een jack dat aan een kant is voorzien van camouflageprint. Geschikt voor een tocht over lommerrijke wegen. De andere kant is donkergroen voor de perfecte casual look.
Het Mud Dog Reversible Jacket, gemaakt van 100 % katoen, is voorzien van een stevige ritssluiting, ribkraag, manchetten met drukknopen en een verstelbare taille. De jaszakken van de camouflagezijde zijn geschikt als handwarmers en de borstzakken aan beide kanten doen om-en-om dienst als binnenzakken. De egale zijde beschikt over grote buitenzakken met drukknoopsluiting. Een opvallende applicatie met Harley-Davidson opschrift op de rugzijde vormt meteen de waarborg voor kwaliteit en uniek design.
De prijs van het Jack bedraagt € 189,- Het jack is leverbaar in de maten S – XXXL en is verkrijgbaar bij de Harley-Davidson-dealer.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.