Nieuws

H-D Mud Dog Jack

Harley-Davidson biedt een uitgebreide collectie vrijetijdskleding aan, zoals dit casual en ruige Mud Dog Reversible Jacket. Sportief en afgekleed aan een kant, ruig en stoer aan de andere kant. Twee totaal verschillende jacks in één, altijd dus het juiste dessin voor elk moment. Het Mud Dog Reversible Jacket is een jack dat aan een kant is voorzien van camouflageprint. Geschikt voor een tocht over lommerrijke wegen. De andere kant is donkergroen voor de perfecte casual look.
Het Mud Dog Reversible Jacket, gemaakt van 100 % katoen, is voorzien van een stevige ritssluiting, ribkraag, manchetten met drukknopen en een verstelbare taille. De jaszakken van de camouflagezijde zijn geschikt als handwarmers en de borstzakken aan beide kanten doen om-en-om dienst als binnenzakken. De egale zijde beschikt over grote buitenzakken met drukknoopsluiting. Een opvallende applicatie met Harley-Davidson opschrift op de rugzijde vormt meteen de waarborg voor kwaliteit en uniek design.
De prijs van het Jack bedraagt € 189,- Het jack is leverbaar in de maten S – XXXL en is verkrijgbaar bij de Harley-Davidson-dealer.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws