Nieuws

GSX-S750 in MotoGP looks!

In de markt voor een sportieve machine met MotoGP looks, maar dan zonder je krampachtig over de tank richting clip-ons te moeten strekken? Uw gebeden zijn verhoord, want Suzuki biedt haar GSX-S750 nu in deze speciale MotoGP Edition aan.

En die rijdt zich in de schijnwerper met zijn opvallende, sportieve kleurenschema, dat is gebaseerd op Suzuki’s GSX-RR MotoGP-racer. Uiteraard zouden we haast zeggen. Wil je het nog sportiever, dan is deze standaard 114 pk sterke MotoGP Editon, die tevens als 35 kW A2-versie leverbaar is, ook nog op te tuigen met het optionele het Street Xtreme-pakket (€ 999,00) bestaande uit onder meer een Yoshimura einddemper, korte kentekenplaathouder, LED-richtingaanwijzers en frame protectoren.

Wie trouwens voor 20 juni een nieuwe GSX-S750 MotoGP Edition koopt, krijgt daarbij een VIP-arrangement voor twee personen tijdens de TT Assen cadeau. Daarbij krijg je een kijkje achter de schermen bij het Suzuki Ecstar fabrieksteam met coureurs Alex Rins en Joan Mir, en mag je de race bekijken vanuit de exclusieve Suzuki VIP-box.

De Suzuki GSX-S750 MotoGP Edition kost € 9.099,00, dezelfde prijs als de standaard machine inderdaad. Info: www.suzuki.nl/motoren

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws