Nieuws

Grosser Alpenfuhrer boek

De echte liefhebbers van het rijden in de bergen kennen hem wel: de Grosser Alpen Strassen Fuhrer van de Oostenrijkse uitgever Harald Denzel.
Onlangs is de 23e uitgave van deze ‘Alpen-bijbel’ verschenen. In het rijk ge-illustreerde encyclopedisch naslagwerk komen alle aspecten van geasfalteerde en niet-geasfalteerde Alpenpassen ter sprake: afstanden, weggesteldheid, stijgingspercentage, hoogte en moeilijkheidsgraad. Op 608 pagina’s worden 640 verharde en onverharde passen en bergwegen beschreven en het boek bevat 309 prachtige foto’s, 107 overzichtskaarten en vele hellingsgrafieken. Alle paswegen worder er afzonderlijk in beschreven, het boek bevat dus geen complete toerroutes! De 23e Grosser Alpen Strassen Fuhrer is direct via de uitgever of via de reguliere boekhandel te bestellen via ISBN: 978-3-85047-766-6 en kost € 36,-. Klik hier voor meer info of bestellingen bij de uitgever zelf.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.