Nieuws

Greeves. made in Holland

Ondanks het feit dat het vaak erg gezellig was (en is) om veel klanten thuis te ontvangen hebben vader en zoon Bielleman er toch voor gekozen om de voorraad van Bielleman Bikes te verhuizen naar een andere locatie. Hierdoor kunnen ze naast de leveringen via de webwinkel ook via een echte showroom service en onderdelen leveren. Een echte winkel willen ze er niet van maken, maar alle onderdelen zijn er wel op voorraad.

Door de weeks bent u dan ook tussen 09.00 en 16.00 van harte welkom op het nieuwe adres: Rhienderstein 18 in Brummen. Buiten deze tijden kunnen natuurlijk altijd op afspraak in Brummen of in Laag-Soeren onderdelen worden afgehaald.

Greeves
Lang gewikt, kort gewogen, ze gaan de nieuwe Greeves gewoon in Nederland maken! Het lukt de Britten maar niet om de productie op gang te krijgen. Rare jongens die Britten! Achter de showroom in Brummen is inmiddels een werkplaats ingericht. De laatste onderdelen zijn besteld en zeer binnenkort kunnen ze echt een eerste serie gaan bouwen. Dat we overtuigd zijn van het feit dat er veel mogelijk is mag blijken uit het feit dat we inmiddels drie motoren hebben ingeschreven voor de “Schotse”. Eén van deze motoren zal worden bemand door Peter van der Sluis. BB is Sherco importeur Peter Miltenburg erg dankbaar dat hij er geen moment moeite mee heeft gehad dat Peter van der Sluis voor deze gelegenheid de Sherco tijdelijk vervangt door een Greeves.

www.biellemanbikes.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda scherpt MSX125 aan

Honda scherpt MSX125 aan

12 juli, 2024

De Dax, Monkey en MSX125 (Grom in de VS en Japan) van Honda kunnen op een hondstrouwe fanschare rekenen. Honda ...
Unieke racehelm van Scorpion

Unieke racehelm van Scorpion

11 juli, 2024

Een bijzondere en fraaie helm van Scorpion: de EXO-R1 Evo Carbon Air Onyx. De sportieve helm is namelijk voorzien ...

Overig nieuws