Nieuws

Nieuwe Yamaha winnen en mooie routes rijden

De Digital Ride Out van Yamaha is toe aan de 2023-editie. Het concept is als vanouds: rij mooie toertochten in de Benelux, los puzzels onderweg op en win een MT-07 ter waarde van € 8.999,-.

De Digital Ride Out omvat ondertussen al meer dan twintig routes. Of routes? Het is feitelijk een puzzelrit die je op de motor aflegt, alleen of in gezelschap. Elke route begint en eindigt bij een officiële Yamaha-dealer, waarbij je onderweg door een app op je smartphone wordt begeleid. Door tijdens de rit vragen correct te beantwoorden en de opdrachten succesvol uit te voeren, stijg je in het klassement, die score wordt realtime bijgehouden.

De Digital Ride Out by Yamaha staat open voor iedere motorrijder (en eventueel passagier), wat voor merk je ook rijdt. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android en gratis te gebruiken, deelname aan de wedstrijd is volledig optioneel. Neem je wel deel, dan ben je meteen in de race voor prachtige prijzen. Naast de hoofdprijs, een hagelnieuwe MT-07, kun je bijvoorbeeld ook nog een motorjas uit de Yamaha MT-collectie of één van de TomTom Rider navigatiesystemen winnen. Daarnaast winnen de actuele nummers 1, 2 en 3 uit het klassement op de eerste dag van de maand een Yamaha merchandise-pakket ter waarde van € 50,-.

Dat is nog eens aantrekkelijk toeren! De competitie loopt van 1 juni t/m 31 augustus. Info: www.digitalrideout.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws