Nieuws

Gijs Jolinks motor is weg

De Motoplus redactie zit in Varsseveld. In de Achterhoek. Daar is het leven doorgaans rustiger, overzichtelijker en veiliger dan in de Randstad. Maar de tijd dat mensen er de achterdeur gewoon ‘los’ lieten is voorbij. En de tijd dat je er je motorfiets bij huis neer kon zetten blijkbaar ook. 

De 2006’er zwart/grijze KTM Super Duke van  Gijs Jolink ( de man achter de Zwarte Cross) is gestolen.

Dat gebeurde  naast zijn eigen huis terwijl hij thuis was.  Omdat je alles wel met een schouderophalen kunt afdoen en de politie vaak doende is met administreren looft hij een beloning uit van € 1.000,- voor de tip die hem de motor weer terugbezorgt,of over de daders.

De verwachting is dat de diefstal niet door iemand uit de regio is gepleegd. Want die had geweten dat zijn problemen pas beginnen als hij gevonden wordt. En kwajongenswerk? Om te raggen over een maisveld? We hopen het te horen.

Het kenteken van de KTM  is MS-LF-43 en er zit een Akrapovic-uitlaat onder. Stickers van de Zwarte Cross, Nozem Oil, en de grijze PRA-sticker op de tank en en een geel/rood/zwart gevlamde Jovink-sticker zijn natuurlijk snel te verwijderen make up. Maar toch.

Je kunt contact opnemen met : www.zwartecross.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws