Getest

Getest: iXS TP Backpack 20 1.0 rugtas

Normaal gesproken zijn waterdichte rolrugzakken relatief eenvoudige tassen zonder al te veel opsmuk: een groot opbergvak, geen extra features. Hoofdzaak is dat de spullen in de rugzak droog blijven. De meer opgeruimde types onder ons komen dan al snel in de problemen als ze op zoek gaan naar aparte vakjes voor bijvoorbeeld de portemonnee, een colletje of een mueslireep.

En laat dat nou net punten zijn waar deze rugzak van IXS wel in uitblinkt. Tijdens de 5.000 testkilometers die wij hem gebruikten, heeft de tas ons niet een keer in de steek gelaten. De tas is gemaakt van netjes aan elkaar gelast Tarpaulin en door de makkelijk te gebruiken rolsluiting is hij altijd absoluut waterdicht af te sluiten. Een groot pluspunt zijn de aangename draaggordels met brede heupgordel en extra borstsluiting. Dat zorgt er voor dat de tas stabiel een aangenaam draagt. Mooi meegenomen is dat de rugzak naast een paar handige steekvakjes aan de buitenzijde een uitneembare vakverdeler met een insteekvak voor een laptop heeft. Info: www.motochic.nl

MOTOPLUS CHECK: 4,5 ster

PLUS

Robuust, waterdicht, praktische organiser

MIN

Elastiek na 5.000 km wat uitgelubberd

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.