Nieuws

Gemak dient de mens…

 Zonder last van je rug aan de motor klussen en poetsen!

Het gevoel van vrijheid en jeugdigheid dat loskomt bij het motorrijden, doet ons soms vergeten dat we eigenlijk geen 20 meer zijn.

Nu het seizoen weer voorbij is en de motor binnen staat, worden we af en toe toch met de neus op de feiten gedrukt. geknield of gehurkt zitten tijdens het schoonmaken of klussen kunnen een aanslag zijn op het lichaam.

Daarom gebruiken meer en meer motorrijders een heftafel. Hier rijd je gemakkelijk je motorfiets op, om vervolgens via een elektro-hydraulische of manuele pomp de motor op de gewenste hoogte te tillen. Je kunt dan met rechte rug aan je  motorfiets klussen en met gemak bij alle onderdelen komen. Zo spaar je je  lichaam en kun je volgend seizoen weer fit de weg op.

Autec-VLT heeft verschillende heftafels in het assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Je hebt Sinterklaas of de Kerstman dus helemaal niet nodig om verwend te worden. Op de speciale actiepagina kun je jouwfavoriete heftafel uitzoeken en direct online bestellen. Met de afhaal- en bezorgmogelijkheden hoeft u ook niet lang te wachten voordat je het product in huis hebt!

Autec-VLT is specialist op het gebied van heffen. Van 50 kg t/m 80.000 kg, voor alles wat wielen heeft, kunnen het bedrijf  een passende specifieke of universele hefoplossing aanbieden. Indien gewenst inclusief een unieke garantie van 10 jaar in combinatie met een overeenkomst voor jaarlijks preventief onderhoud (meer dan 12.000 referenties/gebruikers in Nederland).

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Motornieuws 2024: Triumph TF250-X

Motornieuws 2024: Triumph TF250-X

29 november, 2023

Dat Triumph volgend jaar in het WK Motocross van start gaat met een volledig in eigen beheer ontwikkelde nieuwe ...
KTM laat het beest groeien

KTM laat het beest groeien

29 november, 2023

KTM’s Super Duke was al bepaald niet schraal bedeeld qua cc’s, maar de 2024-versie groeit ook nog eens een ...

Overig nieuws