Nieuws

Gemak dient de mens…

 Zonder last van je rug aan de motor klussen en poetsen!

Het gevoel van vrijheid en jeugdigheid dat loskomt bij het motorrijden, doet ons soms vergeten dat we eigenlijk geen 20 meer zijn.

Nu het seizoen weer voorbij is en de motor binnen staat, worden we af en toe toch met de neus op de feiten gedrukt. geknield of gehurkt zitten tijdens het schoonmaken of klussen kunnen een aanslag zijn op het lichaam.

Daarom gebruiken meer en meer motorrijders een heftafel. Hier rijd je gemakkelijk je motorfiets op, om vervolgens via een elektro-hydraulische of manuele pomp de motor op de gewenste hoogte te tillen. Je kunt dan met rechte rug aan je  motorfiets klussen en met gemak bij alle onderdelen komen. Zo spaar je je  lichaam en kun je volgend seizoen weer fit de weg op.

Autec-VLT heeft verschillende heftafels in het assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Je hebt Sinterklaas of de Kerstman dus helemaal niet nodig om verwend te worden. Op de speciale actiepagina kun je jouwfavoriete heftafel uitzoeken en direct online bestellen. Met de afhaal- en bezorgmogelijkheden hoeft u ook niet lang te wachten voordat je het product in huis hebt!

Autec-VLT is specialist op het gebied van heffen. Van 50 kg t/m 80.000 kg, voor alles wat wielen heeft, kunnen het bedrijf  een passende specifieke of universele hefoplossing aanbieden. Indien gewenst inclusief een unieke garantie van 10 jaar in combinatie met een overeenkomst voor jaarlijks preventief onderhoud (meer dan 12.000 referenties/gebruikers in Nederland).

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.