Nieuws

Ga jij de BMW R nineT met ons testen?

Zin om samen met ons BMW’s R nineT-serie eens goed aan de tand te voelen? Dat kan, want op woensdag 29 september organiseren een lezerstest met onze redactie in Varsseveld als uitvalsbasis voor een mooie testroute door de Achterhoek.

Op het menu staan de R nineT, de R nineT Scrambler, de R nineT Urban G/S en de R nineT Pure in drie varianten, waaronder een A2-versie. A2-rijders kunnen dus uiteraard ook reageren. We rijden in twee groepen; een ochtend- en een middaggroep. Geef bij je aanmelding aan welke groep je voorkeur heeft, en vermeld verder uiteraard je naam en adresgegevens, je leeftijd, merk en type van je huidige motorfiets en of je in het bezit ben van een volledig A-rijbewijs of het A2-rijbewijs. Aanmelden kan tot en met 17 september en wel door een mail te sturen naar mail@motoplus.nl o.v.v. Lezerstest BMW R nineT. Als je na deze datum geen bericht van ons hebt gehad, dan hoor je dit keer helaas niet tot de gelukkigen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.