Nieuws

Factory Works Bullet

Royal Enfield brengt nog dit jaar een gelimiteerde Bullet 500 Trials Works Replica op de markt. Deze hartverwarmend mooie retro is een eerbetoon aan de fabrieksmachine van Johnny Brittain, die tot 1957 veel wedstrijden met Royal Enfield reed en meer dan vijftig overwinningen behaalde in onder meer de Six Days (ISDT), ‘Scott Trial’ en andere kampioenschappen.

De Bullet Trials Works Replica heeft een 499cc eencilinder, die goed is voor 27,2 pk bij 5.250 toeren en 41,3 newtonmeter. De machine compleet in trial outfit uitgevoerd en leverbaar in twee kleurvarianten, groen en rood. De lancering van deze speciale Bullet zal plaatsvinden tijdens een exclusieve presentatie tijdens het Wheels and Waves festival in Biarritz (12 tot 16 juni). Een week later zal de Indiase replica ook op het Café Racer Montlhery Festival op 22 en 23 juni te bewonderen zijn. De levering van deze Factory Works machine staat gepland voor september. De prijs van de Trails Works Replica wordt in een later stadium bekend gemaakt. Info: www.royalenfield-benelux.com en www.royalenfield.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.